Kuinka valitsen oikean polvituen?

Lievitä polvivaivojasi Back on Track -polvisuojalla. Tässä oppaassa saat vinkkejä ja neuvoja oikean mallin valitsemiseksi sinun tarpeisiisi.

Polvisuoja voi tarjota tukea ja vakautusta polvelle sekä lievittää kipua. Yleisiä polvivaivoja ovat nivelrikko ja kulumat, jäykkyys, turvotus, ylirasitus tai nivelsiteiden ja nivelten vaurioituminen. Polvi voi kipeytyä myös liikkuessa, esimerkiksi juostessa kävellessä. Monia näistä oireista voidaan lievittää.
Minkä polvisuojan valitsen?
Yhteistä polvisuojallemme on, että ne sisältävät tunnettua Welltex® teknologiaamme. Materiaali sisältää ainutlaatuisen sekoituksen mineraaleja, jotka vangitsevat kehon lämmön ja heijastavat sitä pitkän aallon infrapunaenergiana takaisin päin. Infrapunaenergia tunnetaan kyvystään lisätä verenkiertoa alueella, mikä voi auttaa toipumisessa vammoista, jäykkyydestä tai jännittyneissä lihaksissa.

Welltexin® vaikutus edistää hyvää liikkuvuutta lihaksissa ja nivelissä, mikä tekee tuotteista erityisen sopivia lämmittelyyn ja palautumiseen.
Polvituki aktiiviseen elämään
+Physio Polvituki on ohut ja joustava polvisuoja, joka sopii täydellisesti jokapäiväiseen toimintaan. Ohut ja erittäin joustava materiaali tekee siitä erittäin mukavan ja se sopii erinomaisesti käytettäväksi vaatteiden alla.
Polvisuoja tarralla kaikkiin tilanteisiin
Tarrallisessa polvisuojassa on tiivis istuvuus, lisäksi polven molemmin puolin on pehmeät ja joustavat tuet. Yläosassa on joustava tarranauha, joka varmistaa, että polvisuoja on tukevasti paikallaan. Tarra voidaan tarvittaessa poistaa, esimerkiksi jos haluat käyttää polvitukea nukkuessasi.
Polvituki urheiluun
Polvisuoja Per4mance tarjoaa kevyen tuen. Suoja on erittäin pehmeää ja joustavaa materiaalia täyden liikkuvuuden tarjoamiseksi. Polvisuoja Per4mance on suunniteltu pysymään tukevasti paikallaan koko harjoituksen ajan, silikoninauha yläreunan sisäpuolella estää sitä liukumasta alas.
Teippaa polvesi Welltex teipillä
Welltex teippi on ihanteellinen käytettäväksi, jos et halua käyttää polvisuojia. Teippi on ohut ja joustava, joten sitä on mukava käyttää vuorokauden ympäri. Sillä on korkea hengittävyys ja luonnolliset antibakteeriset ominaisuudet Welltex® mineraalien ansiosta. Teipin pysyvyys on erinomainen, se pysyy hyvin kiinni jopa hikoillessa ja suihkussa.

Lisää luettavaa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sinulle niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Yhä useammat ihmiset haluavat löytää luonnon jalkaisi...