Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille! Koronatilanteesta johtuen emme tällä hetkellä vastaanota vierailijoita. Noutotilaukset toimitamme oven taakse.
Ostoskori

Mitä Welltex® on?

Welltex® on ainutlaatuista mineraalikangasta jolla on lämpöä heijastavia ominaisuuksia. Tekstiili on yhdistelmä muinaisia ​​kiinalaisia ​​menetelmiä ja nykyaikaista tieteellistä tekstiilitekniikkaa.

Tohtori Beselin on omien opintojensa ja tutkimustensa aikana kiinnostunut erityisen paljon tietynlaisten mineraalipartikkelien kivunlievityskyvyistä. Siksi tämä tuote sai hänen kiinnostuksensa. Tämäntyyppinen kivunlievityksen hoito kehittyi muinaisessa Kiinassa, jossa käytettiin lämpeneviä marmorikiviä hoitamaan kipeytyneitä lihaksia.  Kiinalaiset etsivät ja käyttivät vain tietynlaista marmoria, joka sisälsi tietyn valikoiman metallioksideja, jotka lievittivät kipua. Nämä metallioksidit heijastavat kehon lämpöä tavalla, joka stimuloi verenkiertoa ja kehon solujen toimintaa.

Hoitomuodon kasvava suosio aiheutti tämän erityisen marmorin suuren kysynnän, joten kiinalaiset alkoivat etsimään vaihtoehtoista materiaalia, joka sisältäisi samanlaisia metallioksideja, ja lopulta löysivät yhdistelmän joka jäljittelee alkuperäistä marmoria.

Miten Welltex® valmistetaan?

Hienoksi jauhetut mineraalit liitetään kankaan kulutuspintoihin ja lankaan erittäin korkeassa lämpötilassa.

Miten Welltex® toimii?

Welltex®-kangas hyödyntää kehosi luonnollisesti tuottamaa lämpöä, muuttamalla sen infrapunasäteilyn muotoon ja heijastamalla lämmön takaisin ihoon, luihin, lihaksiin ja niveliin. Infrapunasäteily on tunnettu energiamuoto, jota käytetään lisäämään hyvinvointia ja jolla on suotuisa vaikutus erityisesti lihaksille ja nivelille. Heijastuva lämpö auttaa vähentämään lihasjännitystä ja tukee verenkiertoa, mikä voi auttaa vammojen ja rasituksen palautumisprosessissa.

Welltex® toimii riippumatta siitä käytetäänkö tuotteita liikkuessa vai levossa. Koska Back on Track -tuotteet käyttävät hyödykseen ainoastaan kehon omaa lämpöä tuotteet ovat täysin doping vapaita. Ulkoista lämpöä ei ole lisätty. Tulos on tasainen, rentouttava lämpö, ​​joka syntyy yksinomaan heijastamalla kehon omaa lämpöä.

Miten Welltex® tuotteita käytetään?

On suositeltavaa aloittaa tuotteiden käyttö vähitellen, jotta keho saa totutella kankaiden vaikutukseen. Käytä tuotetta enintään 4 tuntia ensimmäisten 2-3 päivän ajan. Syy suositukseen on, että jotkut ihmiset saattavat kokea lisääntynyttä kiputuntemusta. Hevosella ja koiralla voi ilmetä lievää turvotusta. Tämä johtuu lisääntyneestä verenkierrosta, mikä on itse asiassa hyvä merkki mineraalikankaan vaikutuksesta. (Jos tunne tai turvotus lisääntyy vain tunnin käytön jälkeen, lopeta tuotteen käyttö kyseisenä päivänä. Voit ottaa tuotteen käyttöön hieman hitaammin seuraavina päivinä.) Totutteluvaiheen jälkeen suosittelemme käyttämään tuotetta vähintään 8 tuntia päivässä, mieluiten pidempään. Monet kokevat positiivisen vaikutuksen jännittyneisiin lihaksiin ja jäykkiin niveliin jo jopa tunnin käytön jälkeen. Pysyvämmät vaikutukset voivat viedä useita päiviä, jopa 10-20 päivää, ennen kuin haluttu tulos saavutetaan.

Huomautuksia:

»Back on Track® -tuotteita ei suositella käytettäväksi samanaikaisesti voiteiden / linimenttien kanssa.

»Back on Track® -tuotteita ei suositella käytettäväksi raskauden aikana

»Kun tuotteita käytetään yhdessä lääkärin määräämän hoidon kanssa, suosittelemme ottamaan ensin yhteyttä lääkäriisi. Back on Track®-tuotteilla ei ole sivuvaikutuksia, mutta ensimmäisinä päivinä voi esiintyä voimakas vaikutus. Tällöin käyttöaikaa kannattaa lisätä vähitellen päivä päivältä oman tuntemuksen mukaan.

Tutustu myös muihin Back on Track tekstiileihin!