Ulkoilua koiran kanssa

Vandra med hund. På bilden: Finsk lapphund | Back on Track
Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sinulle niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Yhä useammat ihmiset haluavat löytää luonnon jalkaisin, ja tietysti myös perheen nelijalkaiset ystävät liittyvät mukaan retkille!

Koiran vieminen ulkoilemaan luontoon on hieno kokemus sekä sinulle että koirallesi. Parhaan kokemuksen saavuttamiseksi on tärkeää, että sekä sinulla että koirallasi on oikeat vaatteet ja asusteet. Täällä olemme keränneet parhaat tuotevinkkimme ihanaan retkeen!

Lue lisää pukeutumisesta vaellukselle >>
Aloita koiran tarpeista
Onko sinulla koira, jolla on paljon turkkia, vai onko se lyhytkarvainen? Se määrittää, kuinka paksun takin koira tarvitsee säilyttääkseen mukavan lämpötilan. Aloita koirasi tarpeista ja katso sääennustetta. Jos olet menossa patikoimaan kuumina kesäpäivinä, et todennäköisesti tarvitse takkia, mutta illalla ja yöllä lämpötila usein laskee ja voi olla melko viileää.

Viileinä päivinä jotkut koirat saattavat tarvita takkia, varsinkin jos sää on tuulinen tai sateinen. Veden- ja tuulenpitävä takki varmistaa, että koira pysyy kuivana ja lämpimänä, eikä palele.
Hundtröja Eddie, Orange, från Back on Track
"Eddie" koiran paita
"Eddie" koiran pehmeä ja taipuisa pusero, jossa on heijastava kuviointi ja lisäksi heijastavia yksityiskohtia näkyvyyden parantamiseksi. Joustava ulkokerros ja Iontex®-vuori suojaavat koiraa tuulelta ja kevyeltä sateelta.
Hundnättäcke från Back on Track
Koiran verkkotakki
Monikäyttöinen takki, jossa on Welltex®-materiaali, ja joka toimii yhtä hyvin ulkona kesällä kuin sisällä talvella - tai käytettäväksi toisen takin alla. Vetoketju takana koirille, joilla on korkea häntä.
Cassie Hundtröja i fleece från Back on Track
Cassie koiran paita
Pehmeä fleecepusero, jossa on Iontex®-materiaali, suunniteltu antamaan etujaloille liikkumavapautta. Helppo pukea selässä olevan vetoketjun avulla. Vetoketju on lukittavissa ja siinä on suojakangas, joka estää turkkia tarttumasta.
Hundtäcke Bark från Back on Track
Bark koirantakki
Pehmeä ja joustava ulkokuori, jossa on vettä ja tuulta hylkivät ominaisuudet. Sisäpuoli on vuorattu Iontex®-materiaalilla. Suunniteltu koirille, joilla on korkea häntäasento; pituutta voidaan tarvittaessa säätää elastisella kiristysnauhalla hännän yläpuolella. Piilotettu heijastava kuviointi tarjoaa lisänäkyvyyttä.
Hundtäcke Nella från Back on Track
Nella koirantakki
Pehmeä ja joustava ulkokuori, jossa on vettä ja tuulta hylkivät ominaisuudet. Sisäpuoli on vuorattu Iontex®-materiaalilla. Suunniteltu koirille, joilla on matala häntäasento, peittäen suuren osan hännästä pitääkseen sen lämpimänä. Piilotettu heijastava kuviointi tarjoaa lisänäkyvyyttä.
Hundregntäcke med eller utan stoppning från Back on Track
Jokasääntakki
Kestävä sadetakki, jossa on 600D polyesterista valmistettu ulkokuori. Korkea hengittävyys ja mukava istuvuus, jota voi säätää kaulan ja vatsan kohdalta. Sisäpuolella on Welltex®-vuori. Saatavana kahdessa mallissa, täytteellä tai ilman. Takajalkoja varten joustavat narut.
Hund med nättäcket från Back on Track
Back on Trackin koirantakit ovat monikäyttöisiä ja suojaavat koiraa paitsi kylmyydeltä ja sateelta myös edistävät sen hyvinvointia hyödyntäen Welltex®- ja Iontex®-tekstiiliteknologioita. Nämä tekniikat sisältävät erityisen sekoituksen luonnollisia mineraaleja, jotka ovat sulautettu kankaiden perusmateriaalin lankoihin. Nämä mineraalit heijastavat kehon lämpöä infrapunaisena energiana, mikä voi edistää verenkiertoa. Kaikissa tuotteissamme on optimaalinen hengittävyys, joten ne eivät pidätä lämpöä vaan sen sijaan hyödyntävät infrapunasäteilyn vaikutusta.

Lisääntynyt verenkierto voi olla avuksi toipumisessa vammoista, jäykkyydestä, tulehduksista ja rasitusvammoista. Se helpottaa lihasten rentoutumista ja edistää hyvää liikkuvuutta ja joustavuutta. Siksi tuotteitamme voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevästi vammojen ehkäisyssä että vammojen parantumisen nopeuttamisessa, kun ne ovat jo syntyneet.

Welltex® heijastaa erittäin korkeita arvoja infrapunasäteilyssä ja on siksi erityisen sopiva, jos koiralla on jäykkyysongelmia tai esimerkiksi nivelrikko.

Iontex® heijastaa hieman alhaisempia arvoja kuin Welltex. Iontex®-tuotteet sopivat hyvin aktiiviseen käyttöön, koska niiden ominaisuudet edistävät muun muassa erinomaista hengittävyyttä ja kosteuden siirtoa.

.

Lisää luettavaa