BÄKKÄRI

Perustimme yhdessä Bäkkärin, Back Stagen, johon taustajoukot voivat poiketa huokaisemaan hetkeksi kilpailupäivän tiimellyksessä. Mukana järjestystiimissä on aina ravirata, kilpailu tai tapahtuma, jossa Bäkkäri on paikalla. Haluamme olla mukana tukemassa taustajoukkoja, etenkin hevosenhoitajia!

Hevosen menestyksen takana on aina huipputiimi; omistaja, kuski, valmentaja ja hevosenhoitaja. Hevosenhoitaja on kokonaisuuden ja toimivuuden avainhenkilö. Hän pitää ohjat käsissä kiireessäkin ja tuntee hevosen läpikotaisin. Hevosenhoitaja tietäämitä hevoselle kuuluu, juuri NYT, tärkeimmällä hetkellä! Jollei hoitaja voi hyvin, ei voi hevonenkaan!

MITÄ BÄKKÄRILLÄ TAPAHTUU?

Tapahtumapaikka tai ravirata osoittaa Bäkkärille alueen, johon Bäkkäri rakennetaan esim. paikka valjastuskatoksesta tai jostain rakennuksesta, joka sijaitsee
mahdollisimman lähellä varikkoa tai talleja, joissa taustajoukot toimivat.

Bäkkärille rakennetaan viihtyisä keidas, johon on kiva tulla hetkeksi istahtamaan tai juttelemaan. Taustayritysten edustajat tarjoilevat sesongin mukaisia juomia ja pientä purtavaa taustajoukoille. Bäkkäri on taustajoukkojen levähdyspaikka.


Mukana Bäkkärissä: Krafft, Back on Track, Oranta Equus, Hevoset-messut, Kultajousi, Legimia, Suomen ravivalmentajat sekä Bavaria Finland.