Usein kysytyt kysymykset
Katso kunkin tuotesivun koko-opas. Siinä esitetään tuotteen mitat ja voit helposti päättää, minkä koon valitset. Jos olet vielä epävarma, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.
Tuotteemme, joissa käytetään ainutlaatuista Welltex®- ja Iontex® teknologiaa, tulisi ottaa käyttöön vähitellen, jotta keho tottuisi vaikutukseen. Seuraa käyttöohjeita parhaan tuloksen saamiseksi.
Tuotteet on pidettävä puhtaina maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Mineraalit, jotka antavat vaikutuksen, kudotaan materiaaliin, eikä niitä voida pestä tai käyttää pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita. Näet myös kunkin tuotteen hoito- ja pesuohjeet sen tuotesivulla verkkokaupassamme. Pesuohjeet Lähes kaikki Back on Track tuotteet voidaan pestä koneessa 40 asteen lämpötilassa, hienopesuohjelmalla. Ilmakuivatus. Silitys max. 50 astetta. Aktiiviset mineraalit ovat Welltex ja Iontex vaatteiden kuiduissa, ne eivät voi kadota pesun yhteydessä. Oikein hoidettuna mineraalit säilyttävät tehonsa hyvin. Tuotteet suositellaan pidettäväksi puhtaina maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi ja ne voidaan pestä useita kertoja. Noudata aina vaatteen etiketissä olevia pesuohjeita. Huomioitavaa: Noudata aina vaatteen etiketissä olevia pesuohjeita. Älä käytä valkaisuainetta. Pese värit erikseen ja käännä vaatteet nurinpäin ennen pesua. Neulotuille vaatteille suosittelemme tuotteen kuivaamista tasaisella alustalla. Vedenpitävät tuotteet on pestävä niille sopivalla pesuaineella. Iontex -vaatteet tai muut puuvillaa tai viskoosia sisältävät urheiluvaatteet voivat kutistua, kun ne pestään ensimmäistä kertaa. Jos näin tapahtuu, venytä vaatetta varovasti, kun se on vielä märkä. Älä säilytä tuotteita suorassa auringonvalossa, ellei se ole tarpeen. Monissa tapauksissa mineraalimme torjuvat huonoja hajuja, mikä tarkoittaa, että riittää, että ne pestään tavallisella miedolla pesuaineella. Urheiluvaatteiden pesutuotteet saattavat sisältää aineita, jotka voivat vahingoittaa tekstiilejämme: alumiinikloridi, entsyymit, hopea ja sitriini voivat muuttaa mineraalien rakennetta ja niiden toiminnallisia ominaisuuksia.
Heijastunut infrapunaenergia antaa tunnetun Back on Track -vaikutuksen. Kaikilla tuotteillamme on optimaalinen hengittävyys, mikä tekee niistä mukavia käyttää, koska lämpöä ei ole "lukittu" tai eristetty. Materiaalin tekniikat mahdollistavat kankaan sopeutumisen sekä kylmissä että lämpimissä olosuhteissa. Siksi tuotteemme ovat ihanteellisia käytettäväksi ympäri vuoden.
Tuotteiden vaikutus voi vahvistua samanaikaisen käytön aikana. Emme suosittele käyttämään linimenttiä tai vastaavaa samaan aikaan.
Ota yhteyttä
Puhelin
020 742 9900
Suomen maahantuonti
Back on Track Oy Katsastusmiehentie 2 b 13130 Hämeenlinna
Sähköposti
suomi@backontrack.com
Avoinna
Maahantuontivarasto on avoinna ma-pe klo 8-15 Myyntikonttori palvelee ma-pe klo 8-16