Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!
Ostoskori

Mitä Iontex® on?

Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia ideoita. Iontex® materiaalin avulla pystymme laajentamaan tuotevalikoimaamme entisestään. Iontex® materiaali toimii samalla periaatteella kuin Welltex®, ero on siinä, että Iontex® kankaassa on käytetty hienompijakoista mineraalia, mikä mahdollistaa ohuemman kankaan valmistuksen. Tällä materiaalilla luomme joustavia vaatteita, kevyitä urheiluvaatteita ja jopa neulottua linjaa, mikä lisää tuotteidemme valikoimaa.

Miten Iontex® toimii?

Iontex®, kuten Welltex®, sisältää mineraaleja, jotka lisäävät verenkiertoa ja heijastavat kehon lämpöä infrapunasäteinä takaisin kehoon. Tekstiilin kuidut on suunniteltu ylläpitämään kehon lämpötilaa. Heijastuva lämpö auttaa vähentämään lihasjännitystä ja tukee verenkiertoa, mikä voi auttaa vammojen ja rasituksen palautumisprosessissa.

Iontex® on antibakteerista, lämpöä ja kosteutta säätelevää, kevyttä ja erittäin joustavaa materiaalia. Näiden ominaisuuksien ansiosta Iontexista® valmistetut tuotteet sopivat käytettäväksi niin lämpimällä kuin kylmällä säällä!

Tutustu myös muihin Back on Track tekstiileihin!