Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!
Ostoskori

Mitä Coolmax® on?

Coolmax® on kehitetty pitämään ihosi kuivana ja lisäämään mukavuuttasi.

Kaikkien Back on Track EQ3 ratsastuskypärämallien irrotettava ja pestävä sisusta on valmistettu Coolmax® materiaalista. Kaikki Coolmax® merkinnällä merkinnän omaavat kankaat on räätälöity vastaamaan loppukäyttäjän odotuksia. Kaikilla tuotteilla on siis sertifiointi, joka takaa luokkansa johtavan suorituskyvyn.

Kun valitset Coolmax-tuotteen, voit aina olla varma niiden laatustandardeista. Brändillä on 30 vuoden kokemus asiakkaidensa hyvinvoinnin ylläpitämisestä, ja se tarjoaa erinomaisen laadun, luotettavuuden ja suorituskyvyn. Yhtiöllä on historia innovaatioiden edistämisestä, ja siksi se sopii hyvin yhteen huippuluokan ominaisuuksia omaavien Back on Track tuotteiden kanssa.

Miten Coolmax® toimii?

Coolmax® kankaat on valmistettu erityisesti käsitellystä polyesterikuidusta, jonka pintarakenne on ainutlaatuinen. Tämä rakenne koostuu neli- tai kuusikanavaisista kuituja, jotka kuljettavat kosteutta pois iholta kankaan ulkokerroksen läpi. Siellä kosteus kuivuu nopeasti ja säätelee siten pään lämpötilaa kondenssijäähdytyksen kautta.


Coolmaxin® hyödyt?

1. Kankaiden kestävyys ja laatu

2. Helppohoitoisuus

3. Kosteuden siirtäminen pois iholta

4. Hengittävä materiaali

5. Voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina