Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille!
Ostoskori

Mikä on Coolmax® ?

Coolmax® on kehitetty pitämään sinut viileänä ja lisäämään mukavuuttasi.

Coolmax® on kuluttajasuuntautunut brändi, jota voidaan soveltaa monenlaisiin tuotteisiin ja toimii useimmissa kankaissa. Kaikki Coolmax-kankaat on räätälöity vastaamaan loppukäyttäjän odotuksia.

 Kun valitset Coolmaxin, voit aina olla varma tuotteen laadusta. 30 vuoden kokemus pitää asiakkaat viileinä ja kuivina, brändi tarjoaa erinomaista laatua, luotettavuutta ja suorituskykyä. Yhtiöllä on ollut innovaatioita, ja siksi se on Back on Trackin omien tunnussanojen mukainen ja sopii hyvin yhteen huippuluokan ominaisuuksia omaavan tuotteidemme kanssa.

 

Miten Coolmax® toimii?

Coolmax® kankaat on valmistettu erityisesti käsitellystä polyesterikuidusta, jolla on ainutlaatuinen pintarakenne. Tämä rakenne on neljä tai kuusisuuntainen kuitu, joka kuljettaa kosteutta iholta ulos kankaan ulkokerroksen läpi. Siellä kosteus kuivuu nopeammin kuin mikään muu kangas ja säätelee siten lämpötilaa kondensaatiojäähdytyksellä.

Cool on Track® tuotteet on tehty korkeateknologisesta materiaalista, joka tehokkaasti viilentää ihon lämpötilaa jopa 6 astetta. Viilennyspyyhe pitää sinut ja lemmikkisi viileänä kuumina kesäpäivinä. Täydellinen tuote mukaan otettavaksi. Upota tuote veteen, purista se ylimääräisestä vedestä ja käytä!

Pidä tuote kosteana myös silloin, kun sitä ei käytetä. Jos tuote pääsee kuivumaan, siitä tulee hauras ja voi jopa haljeta. Kun varastoit tuotetta, pese se ensin huolellisesti ja huuhtele se lämpimällä vedellä.

 - Kevyt –Viilentävä – Helppo käyttää -


Coolmaxin edut®

Kevyt

Viilentävä

Helppo käyttää

Sopii käytettäväksi niin ihmisillä kuin eläimillä
 

Video tarkemmasta toiminnasta:

https://www.youtube.com/watch?v=-SjN1n-AcFc&feature=emb_title