Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille!
Ostoskori

Back on Track

Back on track -tuotteet löysi ja kehitti ruotsalainen lääkäri Erland Beselin. Hän on opiskellut ja saanut tohtorin tutkinnon elinsiirtoimmunologiasta ja hänellä on yli 35 vuoden kokemus kliinisistä tutkimuksista.

Olimme messuilla Kiinassa, jossa saimme hyvin yksinkertaisen näköisen polvisuojan eräältä näytteilleasettajalta. Kollegani, joka oli nuorena saanut polvivamman jääkiekkoillessaan otti suojan käyttöön. Hän oli kärsinyt vammasta jo pitkään ja elänyt päivittäisen kivun kanssa. Käytettyään polvisuojaa hän kertoi minulle, että kivut olivat vähentyneet huomattavasti, ja heti jos hän lopetti suojan käytön, kivut palasivat. Olin hyvin utelias tästä selkeästä vaikutuksesta jonka kollegani koki käyttäessään suojaa, joten päätin tutkia suojaa tarkemmin.

Tohtori Beselin oli niin vaikuttunut tästä hoidosta, - että hän integroi tämän teknologian tuotevalikoimaan. Tämä saavutettiin sulattamalla hienoksi jauhetut mineraalipartikkelit lankaan.

"Päätimme käynnistää ensimmäiset tuotteet, kun teimme kliinisen tutkimuksen yhdessä eläinlääkärin kanssa vuonna 2000. Yritykselle tuli nimi, joka kuvastaa Welltex® tuotteiden vaikutusta, Back on Track.”

Prepare, Perform, Recover on yhtiön tunnuslause ja uskomme, että se voi tehdä suuren eron monien hyvinvointiin, niin ihmisten kuin eläinten. Vuosien mittaan olemme oppineet, että Welltex-tuotteemme voivat auttaa todella moniin erilaisiin tarpeisiin.

"Opimme asiakkailtamme joka päivä uusia asioita ja näemme sen vahvuutena tuotteidemme kannalta."

Hienoa on myös se, että voit käyttää tuotteitamme läpi koko elämäsi. Olemme kiitollisia ja iloisia siitä, että saamme olla kanssasi matkallasi läpi elämän ja osallistua iloosi ja onnistumisiisi!