Tuotteet
Tuotteemme, joissa on Welltex®- ja Iontex® teknologia, tulisi ottaa käyttöön vähitellen, jotta keho tottuisi vaikutukseen. Seuraa käyttöohjeita parhaan tuloksen saamiseksi.
Tuotteet on pidettävä puhtaina maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Mineraalit, jotka antavat vaikutuksen, kudotaan materiaaliin, eikä niitä voida pestä tai käyttää pois. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita. Näet myös kunkin tuotteen hoito- ja pesuohjeet sen tuotesivulla verkkokaupassamme.
Heijastunut infrapunaenergia antaa tunnetun Back on Track -vaikutuksen. Kaikilla tuotteillamme on optimaalinen hengittävyys, mikä tekee niistä mukavia käyttää, koska lämpöä ei ole "lukittu" tai eristetty. Materiaalin tekniikat mahdollistavat kankaan sopeutumisen sekä kylmissä että lämpimissä olosuhteissa. Siksi tuotteemme ovat ihanteellisia käytettäväksi ympäri vuoden.
Tuotteiden vaikutus voi vahvistua samanaikaisen käytön aikana. Emme suosittele linimenttejä tai vastaavia käytettäväksi samanaikaisesti.
Katso kunkin tuotesivun koko-opas. Siinä esitetään tuotteen mitat ja voit helposti päättää, minkä koon valitset. Jos olet vielä epävarma, olet lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.
Onko sinulla vielä kysyttävää?
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi!