Back on Track + Swedish Posture

“Sporttopp

Esittelemme nyt ainutlaatuisen yhteistyön Swedish Posturen kanssa. Tuotteitamme yhdistää hyvinvointi ja tyyli. Työskentelymme tähtää parempaan terveyteen, aktiivisempaan elämään sekä väsyneiden, jäykkien lihasten ja nivelten epämukavuuden lievittämiseen.Meillä on paljon yhteistä – mutta tuotteillamme on erilainen painopiste ja ne toimivat eri tavoin. Swedish Posture- ja Back on Trackin tuotteet täydentävät siksi toisiaan luonnollisella tavalla ja luovat vahvan synergiavaikutelman, jonka tulokset ulottuvat kehon pinnalta sen sisimpiin rakenteisiin. Tuotteidemme yhdistelmä tarjoaa laadukkaan ja tehokkaan avun parempaan terveyteen ja lisääntyneeseen hyvinvointiin.

Tutustu tuotteisiin»

Swedish Posture - parempaan ryhtiin

Swedish Posture -tuotteet antavat välittömän vaikutuksen. Tuntuu hyvältä, kun asento on suoristettu ja oikeanlainen. Huono ryhti ja selän, niskan ja hartioiden ongelmat ovat yleisiä, jopa nuorempien ja keski-ikäisten keskuudessa. Tähän ongelmaan tukea ja ryhtiä tukevat tuotteet antavat erinomaisen avun.Parempi asento näkyy myös välittömästi. Ihminen näyttää ryhdikkäämmältä, ja liikkuu tavalla, jota usein koetaan itsevarmaksi ja tyylikkääksi. Vaatteet istuvat paremmin. Swedish Posturella on selkeä esteettinen elämäntapaprofiili, jossa asennosta ja selästä huolehtiminen on ilmeinen osa tervettä ja menestyvää elämää.

“Hållningsväst
Back on Track - tarjoaa tukea ja stimuloi verenkiertoa

Back on Trackin vaatteet ja nivelsuojat toimivat mineraalien kautta, joita sekoitetaan erilaisiin toiminnallisiin tekstiileihin. Edullinen vaikutus syntyy, kun mineraalipartikkelit palauttavat kehon lämmön pitkän aallon infrapunaenergian muodossa. Tuet ja suojat tarjoavat lisätukea nivelille ja lihaksille - mutta infrapunaenergia voi myös lisätä verenkiertoa. Yhdessä tämän koetaan usein lievittävän ylikuormittuneiden, kylmien tai jäykkien lihasten ja nivelten aiheuttamaa epämukavuutta.Yrityksen ensimmäisen ja tunnetuimman tekstiiliteknologian Welltexin® perustaja on toimitusjohtaja tohtori Dr. Erland Beselin. Hän kiinnostui itämaisen lääketieteen käyttämästä keramiikan syvävaikutuksesta ja lähti kehittämään tutkittua vaikutusta sekä menetelmää. Back on Track -tekstiiliteknologioita on sittemmin kehitetty uusiin moderneihin teknologian muotoihin. Iontex®, joka on kehitetty erityisesti urheiluvaatteisiin, on yksi esimerkki tästä.Infrapunaenergian heijastus tuo vaatteisiin lisäominaisuuden toiminnallisten materiaalien lisäksi. Vaatteet voivat siis käyttötavan mukaan olla lämpimiä, eristäviä, viileitä, kosteutta siirtäviä tai hyvin hengittäviä - ja lisäksi heijastavat myös hyödyllistä infrapunaenergian vaikutusta kankaan mineraalipartikkeleiden avulla.

 “Sporttopp

Swedish Posture ja Back on Track toimivat yhteistyössä

Swedish Posture on kehittänyt useita työkaluja, joilla pyritään korjaamaan ryhtiä ja painamaan lihasmuistiin miltä ergonomisen asennon tulee tuntua. Ne muistuttavat vartaloa - mutta eivät ota haltuunsa lihasten työtä tai tukitoimintoa. Tavoitteena on opettaa kehoa kuormittamaan oikeita lihaksia oikealla tavalla ja siten vahvistamaan lihaksia. Kun luurangon osat ottavat oikean asennon toisiinsa nähden, myös kehon pehmeiden osien jännitys ja kuluminen vähenevät.Swedish Posture on kehittänyt useita työkaluja, joilla pyritään korjaamaan ryhtiä ja painamaan lihasmuistiin miltä ergonomisen asennon tulee tuntua. Ne muistuttavat vartaloa - mutta eivät ota haltuunsa lihasten työtä tai tukitoimintoa. Tavoitteena on opettaa kehoa kuormittamaan oikeita lihaksia oikealla tavalla ja siten vahvistamaan lihaksia. Kun luurangon osat ottavat oikean asennon toisiinsa nähden, myös kehon pehmeiden osien jännitys ja kuluminen vähenevät.

Ryhtiä tukeva liivi

Meiltä saat mukavan ja tehokkaan asentoliivin, joka parantaa ryhtiäsi ja tukee lanne- ja rintarankaa. Sisäpuoli on vuorattu Welltex® materiaalilla, joka lisää verenkiertoa alueella ja voi edistää lihasten rentoutumista.

Urheilutoppi

Innovatiiviset ja mukavat urheiluliivit, jotka auttavat sinua muistuttamaan asennostasi ja säätämään hartiat oikeaan asentoon harjoituksen aikana. Vuorattu Iontex®:llä heijastamaan infrapunaenergiaa ja stimuloimaan verenkiertoa.

Terapeuttiset pohjalliset

Ortopediset ja toiminnalliset pohjalliset, jotka tarjoavat tukea ja mukavuutta. Pohja tukee jalkaholvia ja auttaa parantamaan ryhtiä suoristamalla jalan, nilkan, polven ja lonkan oikeaan asentoon. Pohjalliset on vuorattu Iontex®-materiaalilla, joka voi edistää verenkiertoa lihaksissa.

Lisää luettavaa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sinulle niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Yhä useammat ihmiset haluavat löytää luonnon jalkaisi...