Folksam testi: Turvallisimmat ratsastuskypärät vuonna 2021

 Folksam on suorittanut uuden suuren turvatestin yleisimmille ratsastuskypärille vuonna 2021. Back on Trackin EQ3 -ratsastuskypärät ovat edelleen huipulla ja kaikki mallit palkittiin Best in test ja Good choice -palkinnoilla.

 

Ratsastuskypärien turvallisuustestit ovat alan tiukimpia, ja niissä keskitytään suurelta osin sen tutkimiseen, miten kypärä suojaa vinossa iskussa ja pyörimisessä. Tämäntyyppinen isku on aivotärähdyksen kannalta kriittinen, ja siksi on tärkeää, että kypärä on korkeatasoinen. Kypärät, jotka saavuttavat parhaan kokonaistuloksen, on merkitty Paras testissä tai Hyvä valinta.

 

"Hyvä ratsastuskypärä, joka on merkitty Hyvä valinta -merkillä täyttää lakisääteiset vaatimukset, on parempi kuin keskimääräinen kypärä ja tarjoaa erittäin hyvän suojan", Folksam kirjoittaa testituloksista.

 

Folksam teki ensimmäisen ratsastuskypärien turvatestin vuonna 2018, jossa Back on Trackin ensimmäiset kypärät, EQ3 ja EQ3 Lynx, testattiin erinomaisin arvosteluin. Nyt mallit EQ3 Pardus + Skruv ja EQ3 Lynx Eventing ovat myös läpäisseet Folksamin testin - korkeilla pisteillä ja Good Choice -palkinnolla.

Tämä tarkoittaa, että kaikki Back on Track -kypärämallit ovat markkinoiden turvallisimpien ratsastuskypärien kärkiluettelossa ja niillä on Best in test / Good choice -palkinnot. Katso kaikkien kypärien testitulokset »

https://www.folksam.se/tester-och-goda-rad/vara-tester/ridhjalmar

 

Back on Track ratsastuskypärät

 Back on Track tarjosi ensimmäisenä Ruotsin markkinoilla Mips® -turvajärjestelmällä varustetut turvalliset kypärät. EQ3 -kypärämme mullisti teollisuuden mahdollistamalla sen korkealla turvallisuudella edulliseen hintaan, jotta kaikki ratsastajat voivat tuntea olonsa turvalliseksi satulassa.

- Olemme erittäin ylpeitä testituloksista ja siitä, että voimme tarjota markkinoiden turvallisimmat ratsastuskypärät. Loimme seuraavan sukupolven ratsastuskypärät ja viemme kehitystä eteenpäin. Meille on selvää, että Mips -kypärämme ovat lisänneet turvallisten kypärien kysyntää ja että hevosurheilusta on tullut turvallisempi laji, sanoo Back on Trackin myyntipäällikkö Eric Larsson.

 

 

EQ3 Lynx Smooth Top, sininen
EQ3 Smooth Top, musta
EQ3 Pardus säädettävä, musta sileä
EQ3 Lynx Eventing Kenttäratsastuskypärä 
Back on Track EQ3 Lynx Eventing II sai nimityksen Good Choice

Tulos osoitti, että Lynx Eventing on huikeat 36% parempi kuin keskimääräinen kypärä! Siitä tuli myös paras kenttäkypärien testeissä.

Lisää luettavaa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sinulle niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Yhä useammat ihmiset haluavat löytää luonnon jalkaisi...