Pidä huolta ratsastuskypärästäsi

Pidä huolta ratsastuskypärästäsi, jotta se säilyy raikkaana ja hyvännäköisenä. Kypärien erilaiset materiaalit vaativat erityyppistä huolenpitoa.

Ratsastuskypärät on mieluiten säilytettävä kuivassa ja valolta suojattuna parhaan mahdollisen kestävyyden saavuttamiseksi. Siksi suosittelemme, että ratsastuskypärämme säilytetään kypäräpussissa. Se suojaa sekä turhilta iskuilta että auringonvalolta.
Kuinka hoitaa mikromokkapintaista ratsastuskypärää?
Mikromokka on materiaali, joka muistuttaa samettia, mutta on huomattavasti kestävämpi, ja lisäksi väri säilyy paremmin haalistumatta auringossa. Jos olet ratsastanut sateisella säällä, on tärkeää antaa kypärän kuivua kunnolla ennen kuin asetat sen kypäräpussiin. Puhdista kypärä pyyhkimällä se varovasti hieman kostutetulla liinalla.
Kuinka huoltaa sileäpintaista kypärää
Sileä pinta on sileä ja kestävä materiaali, joka kestää useimmat sääolosuhteet. Voi olla hyvä välttää oksia ja muita teräviä esineitä, jotka voivat naarmuttaa kypärän mattakiiltopintaa. Jos se likaantuu, pyyhi se kostealla liinalla ja kuivaa pyyhkeellä.
Toiminnallinen ja pestävä sisävuori
Kaikissa ratsastuskypärissämme on Coolmax® sisävuori, joka pitää sinut kuivana ja antaa mukavan tunteen kuljettamalla kosteuden pois. Vuori on irrotettava ja se voidaan helposti pestä puhtaaksi haalealla vedellä. Näin voit pitää kypäräsi aina raikkaana!

Anna sisävuoren kuivua aina hyvin, ennen kuin laitat sen takaisin kypärään. 

Älä koskaan käytä pesuainetta kypärään koska se voi vaikuttaa Mips-kuoren ominaisuuksiin.

Lisää luettavaa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sinulle niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Yhä useammat ihmiset haluavat löytää luonnon jalkaisi...