Niskakipu - yleisimpiä syitä

Onko sinulla ongelmia niskasi kanssa? On hyvin yleistä tuntea jäykkyyttä niskassa ja kokea kipua ja arkuutta lihaksissa ja nivelissä. Back on Track on kehittänyt useita erilaisia niskasuojia, jotka voivat auttaa estämään niskakipuja ja edistämään vetreytymistä ja palautumista.


Kivulla ja jäykkyydellä voi olla monia syitä, kuten nivelrikko, ylikuormitetut lihakset, vääränlainen kuormitus tai lihasjännitys. Olet ehkä jo kärsinyt niskan lihaskrampista; todella kivulias tila, joka on kuitenkin usein ohimenevä, mutta saattaa vaatia aikaa ja hoitoa.Back on Track niskasuoja tarjoaa mukavan, niskaa ympäröivän hoitovaikutuksen ja toimii syvällä kudoksissa heijastamalla kehon lähettämää lämpöä takaisin päin pitkäaaltoisena inrapunasäteilynä. Tämä voi lisätä verenkiertoa ja tehdä lihaksista pehmeämmät ja liikkuvammat.

Amethyst Niskasuoja
Carnelian Niskasuoja
Niskasuoja tarralla

Äkillinen tai salakavala niskakipu

Kaula on kestävä ja joustava, mutta samalla herkkä ja hauras kehon osa. Se on normaalisti alttiina suurelle määrälle rasittavia vääntöliikkeitä päivittäin ja kannattelee myös päätä, joka voi painaa jopa 5 kg. Se on paino, joka vaatii paljon niskan nikamilta ja niitä ympäröiviltä lihaksilta, varsinkin jos pään asento aiheuttaa vinoa tai ylimääräistä kuormitusta.Jos joudut onnettomuuteen, äkillinen ja raju pään nytkähdys voi aiheuttaa piiskaiskuvamman, johon liittyy usein sekä pitkäaikaisia ​​että vaikeasti hoidettavia kiputiloja. Kun kova voima vaurioittaa niskan lihaksia, jänteitä ja nikamia, voi esiintyä useita vakavia oireita. Vammat ovat samanlaisia ​​kuin nyrjähdyksissä, ja venähdys, hermovauriot ja matala-asteiset tulehdukset voivat aiheuttaa pysyvää kipua vuosiksi.Monet kärsivät myös lievemmästä niskakivusta, joka kuitenkin vaikuttaa elämään negatiivisesti. Monesti kivun syyksi riittää, että se altistuu huonolle ryhdille, istumiselle, toistuville liikkeille ja väärälle kuormitukselle. Valitettavasti elämäntapamme ja yhteiskuntamme luovat lakkaamatta tällaisia ​​tilanteita, ja niitä on lähes mahdotonta välttää. Ja ongelmat tulevat usein salakavalasti.

Yleisiä syitä salakavalaisiin niskaongelmiin
Kaula sisältää erilaisia ​​rakenteita; nikamat, välilevyt, hermot, lihakset ja jänteet, jotka kaikki voivat osoittaa, että jotain on vialla. Kivulla ja epämukavuudella niskassa voi olla monia eri syitä, ja nämä syyt voivat puolestaan ​​johtua useista eri tekijöistä.

Staattinen työ, epäsuotuisa asento ja liikkumattomuus tarkoittavat sitä, että lihassäikeet eivät veny, mikä tekee niistä lyhyitä ja jäykkiä ja heikentää verenkiertoa lihaksissa. Kipeät ja jäykät lihakset voivat muistuttaa olemassaolostaan esimerkiksi työvuoron aikana tai tietokoneen ääressä. Ongelmat voivat johtua myös lihasten ylikuormituksesta, väärien lihasryhmien väsymisestä ja lihasten kiristymisestä. Tämä saattaa aiheuttaa yhtäkkisen, kipeän lihaskrampin, joka voi estää pään luonnollisen liikkeen kivun vuoksi.
Mitä jäykälle ja kipeälle niskalle voi tehdä?

On selvää, että kipeä niska tarvitsee hoitoa. Hyvä ryhti ja hyvä verenkierto auttavat! Back on Trackin niskasuojat voivat auttaa lievittämään yleisimpiä niskaongelmia tekstiiliteknologioidemme Welltexin® ja Iontexin® vaikutuksen avulla.Niskasuojia voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi ja ne edistävät palautumista heijastamalla jatkuvasti kehon infrapunaenergiaa. Tämä pitkäaaltoenergian muoto heijastuu kankaaseen sulautuneista erityisesti valituista mineraaleista, joiden uskotaan vaikuttavan positiivisesti biologisiin kudoksiin - erityisesti lisäämällä verenkiertoa. Kun veri virtaa kudosten läpi, se helpottaa paranemisprosessia.

Lisää luettavaa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sinulle niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Yhä useammat ihmiset haluavat löytää luonnon jalkaisi...