Ostatko käytetyn ratsastuskypärän?
Käytettyjen ratsastuskypärien mainokset voivat houkutella alhaisilla hinnoilla. Tässä artikkelissa mietimme, mitä harkita ostaessa käytettyä kypärää.

Vaikka kypärä näyttää ehjältä ja puhtaana, ja se voi olla jopa alkuperäisessä pakkauksessaan, on mahdotonta tietää, mitä se on käynyt läpi myyjällä ollessaan. Ratsastuskypärän toiminnot ja iskunvaimennus voivat olla hyvin heikentyneitä lattialle putoamisen tai iskun jälkeen. On myös vaikea tietää, kuinka vanha kypärä on ja miten sen materiaali on ikääntynyt. Siksi suosittelemme aina ostamaan uuden ratsastuskypärän joko myymälästä tai verkosta.
Halpa vakuutus
Ratsastuskypärän käyttöikä on noin 3 vuotta ennen kuin se tulisi vaihtaa. Jos tarkastellaan ostohintaa verrattuna sen elinkaareen, kypärä on halpa vakuutus.

Back on Track oli ensimmäinen Ruotsin markkinoilla, joka tarjosi turvallisia ratsastuskypäriä MIPS® turvajärjestelmällä. EQ3-kypärämme mullistivat alan mahdollistamalla korkean turvallisuuden kohtuulliseen hintaan. Olemme iloisia nähdessämme, miten MIPS kypärän kysyntä kasvaa ja että ratsastusurheilusta on siten tullut turvallisempi urheilulaji!
Hankitko lapselle kypärän jossa on kasvunvaraa?
Kypärän vaihtaminen voi tulla kalliiksi lasten kasvaessa. Kasvaville lapsille suosittelemmekin ensisijaisesti säädettävää kypärää, jossa heillä on tilaa kasvaa. Tärkeintä on kuitenkin, että kypärä istuu hyvin ja että koko ei vaikuta turvallisuuteen.

Lisää luettavaa

Kuinka valitsen oikean polvituen?

Lievitä polvivaivojasi Back on Track -polvisuojalla. Tässä oppaassa saat vinkkejä ja neuvoja oikean mallin valitsemiseksi sinun tarpeisiisi.Po...

Valitse oikeat vaatteet vaellukselle

Ulkoilu ja patikointi metsissä, maalla ja vuorilla ovat yhä suositumpia. Jotta vaelluskierros olisi todella onnistunut, on tärkeää, että sinul...