Rakastatko agilitya?

Nopeatempoinen ja hauska - agility on koiraurheilulaji, joka sopii kaikille roduille. Kilpailetpa sitten korkealla tasolla tai treenaat vain huvin vuoksi kotona puutarhassa, sekä sinä että koirasi saatte paljon iloa yhdessä. 💕

Agilityssä koiran pitäisi rata joka koostuu erityyppisistä esteistä. Kilpailussa on tarkoitus suorittaa mahdollisimman lyhyessä ajassa esterata, joka koostuu 15-22 erilaisesta esteestä. Esteet voivat näyttää hyvin erilaisilta hypyistä pujotteluun, tunneleihin ja tasapainoiluun. Tämä tekee lajista monipuolisen ja haastavan monenlaisilla elementeillä, jotka on toteutettava oikein. Se vaatii hyvää yhteistyötä sinun ja koirasi välillä, ja se on loistava tapa vahvistaa yhteyttänne.

Agility on vaativa laji sekä kaksi- että nelijalkaisille. Radan läpi pääseminen hyvällä ajalla vaatii sekä kuntoa, tasapainoa että tarkkuutta. Siksi on tärkeää keskittyä sekä sinun että koirasi perustyöskentelyn harjoitteluun.

Ennen treeniä on hyvä lämmitellä kunnolla ja palautua hyvin treenin jälkeen. Welltexiä® ja Iontexia ® hyödyntävät tuotteemme voivat lisätä verenkiertoa ja edistää hyvää liikkuvuutta ja nopeampaa palautumista. Teknologiat heijastavat pitkän aallon infrapunaenergiaa, joka tunnetaan kyvystään pehmentää jännittyneitä lihaksia ja vähentää jäykkyyttä..
Koiran verkkotakki
Laaja kokovalikoima 21-91 cm välillä

Kun koirasi on ollut aktiivinen, kevyt verkkotakki, jossa on Welltex® teknologia voi edistää nopeampaa palautumista sekä edistää hyvää liikkuvuutta koirilla jotka ovat taipuvaisia jäykkyyteen.

61 - 85 €
Koiran matkapeti
Koot: 50x60, 80x100, 100x120 cm

Anna koiran levätä ja palautua Welltex® pedillä. Täydellinen aktiviteeteista palautuessa, mutta toimii hyvin myös häkissä, kun menet koulutukseen / kilpailuun ja sieltä pois.

62 - 162 €
Cool On Track viilennystakki
Koot: 30-70 cm

Viilennystakilla voit helposti auttaa koiraasi pysymään viileänä, kun treenaat kesän kuumina päivinä. Tekninen materiaali jäähtyy tehokkaasti.

23 - 42 €
Täydellinen paita agilityyn!
Sigma & Ypsilon P4G T-paita
Nämä t-paidat on kehitetty pyöräilijöille, mutta ne ovat myös osoittautuneet sopivan todella hyvin erilaisiin koiraurheilulajeihin. Älykkäät takataskut sopivat täydellisesti palkintoherkkujen ja lelujen varastointiin. Asiat ovat helposti saatavilla tulematta tielle, joten voit liikkua vapaasti.

Iontex®-tekniikka kankaassa edistää monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät paidasta hengittävän, torjuvat huonoja hajuja ja heijastavat infrapunaenergiaa. Kehosi kiittää sekä treenin että kisaviikonlopun jälkeen!

Paitoja on saatavana sekä naisten (Sigma) että miesten (Ypsilon) malleissa, ja ne sopivat kaikkiin koiralajeihin.
Ominaisuuksia
+ Iontex®-teknologia
+ Kuivuu nopeasti
+ Torjuu hajuja
+ Kevyt materiaali
+ Selkäpuolella taskut
+ Heijastavat yksityiskohdat

Tyylikkäät ja toimivat treenihousut
Täydelliset treenihousut aktiivisiin treeneihin agilitykurssilla! Iontex ® on  pehmeää ja joustavaa materiaalia, joka tarjoaa erinomaiset hengittävyys- ja kuivatusominaisuudet. Iontex® antaa sinulle parhaat edellytykset valmistautumiseen, suorituskykyyn ja palautumiseen heijastamalla infrapunaenergiaa.

Housuissa on yksinkertainen ja tyylikäs muotoilu ilman nauhoitusta tai taskuja, jotka voivat häiritä tai tulla tielle. Leveä ja mukava joustovyötärö. Mustat erilliset logot jalassa, lonkassa ja vyötärönauhassa.

Lisää luettavaa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sinulle niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Yhä useammat ihmiset haluavat löytää luonnon jalkaisi...