Folksam testi: Turvallisimmat ratsastuskypärät vuonna 2021

 Folksam on suorittanut uuden suuren turvatestin yleisimmille ratsastuskypärille vuonna 2021. Back on Trackin EQ3 -ratsastuskypärät ovat edelleen huipulla ja kaikki mallit palkittiin Best in test ja Good choice -palkinnoilla.

Ratsastuskypärien turvallisuustestit ovat alan tiukimpia, ja niissä keskitytään suurelta osin sen tutkimiseen, miten kypärä suojaa vinossa iskussa ja pyörimisessä. Tämäntyyppinen isku on aivotärähdyksen kannalta kriittinen, ja siksi on tärkeää, että kypärä on korkeatasoinen. Kypärät, jotka saavuttavat parhaan kokonaistuloksen, on merkitty Paras testissä tai Hyvä valinta.

"Hyvä ratsastuskypärä, joka on merkitty Hyvä valinta -merkillä täyttää lakisääteiset vaatimukset, on parempi kuin keskimääräinen kypärä ja tarjoaa erittäin hyvän suojan", Folksam kirjoittaa testituloksista.

Folksam teki ensimmäisen ratsastuskypärien turvatestin vuonna 2018, jossa Back on Trackin ensimmäiset kypärät, EQ3 ja EQ3 Lynx, testattiin erinomaisin arvosteluin. Nyt mallit EQ3 Pardus + Skruv ja EQ3 Lynx Eventing ovat myös läpäisseet Folksamin testin - korkeilla pisteillä ja Good Choice -palkinnolla.

Tämä tarkoittaa, että kaikki Back on Track -kypärämallit ovat markkinoiden turvallisimpien ratsastuskypärien kärkiluettelossa ja niillä on Best in test / Good choice -palkinnot. Katso kaikkien kypärien testitulokset »

https://www.folksam.se/tester-och-goda-rad/vara-tester/ridhjalmar

 

Back on Track ratsastuskypärät

 Back on Track tarjosi ensimmäisenä Ruotsin markkinoilla Mips® -turvajärjestelmällä varustetut turvalliset kypärät. EQ3 -kypärämme mullisti teollisuuden mahdollistamalla sen korkealla turvallisuudella edulliseen hintaan, jotta kaikki ratsastajat voivat tuntea olonsa turvalliseksi satulassa.

- Olemme erittäin ylpeitä testituloksista ja siitä, että voimme tarjota markkinoiden turvallisimmat ratsastuskypärät. Loimme seuraavan sukupolven ratsastuskypärät ja viemme kehitystä eteenpäin. Meille on selvää, että Mips -kypärämme ovat lisänneet turvallisten kypärien kysyntää ja että hevosurheilusta on tullut turvallisempi laji, sanoo Back on Trackin myyntipäällikkö Eric Larsson.

Lisää luettavaa

Kuinka valitsen oikean polvituen?

Lievitä polvivaivojasi Back on Track -polvisuojalla. Tässä oppaassa saat vinkkejä ja neuvoja oikean mallin valitsemiseksi sinun tarpeisiisi.Po...

Valitse oikeat vaatteet vaellukselle

Ulkoilu ja patikointi metsissä, maalla ja vuorilla ovat yhä suositumpia. Jotta vaelluskierros olisi todella onnistunut, on tärkeää, että sinul...