Testivoittaja MIPS ratsastuskypärät

Back on Track oli ensimmäinen Ruotsin markkinoilla, joka tarjosi turvallisia ratsastuskypäriä  MIPS® turvajärjestelmällä. EQ3-kypärämme mullistivat alan mahdollistamalla korkean turvallisuuden edulliseen hintaan, jotta kaikki ratsastajat voivat tuntea olonsa turvalliseksi satulassa.

Kun Folksam 2018 teki suuren testin Ruotsin 15 yleisimmän ratsastuskypärän turvallisuudesta, kävi hyvin selväksi, että Back on Track EQ3 -kypärät ovat turvallisuuden suhteen ehdottomasti eturintamassa! Lynx-mallimme voitti Best in Test -palkinnon ja suoriutui 30% keskimääräistä paremmin. Heti Lynxin jälkeen oli EQ3, joka voitti Good Choice -palkinnon.

Vuonna 2021 Folksam teki uuden suuren testin, joka sisälsi mallit EQ3 Pardus+ Screw ja EQ3 Lynx Eventing. Ne palkittiin myös korkeilla pisteillä ja Good Choice -palkinnolla. Tämä tarkoittaa, että kaikki Back on Trackin kypärämallit ovat markkinoiden turvallisimpien ratsastuskypärien parhaimmistoa ja niillä on Best in Test / Good Choice -palkinnot.

Olemme erittäin ylpeitä testituloksista ja siitä, että pystymme tarjoamaan markkinoiden turvallisimpia ratsastuskypäriä. On selvää, että kypärämme ovat lisänneet turvakypärien kysyntää ja että ratsastusurheilusta on siten tullut turvallisempi urheilulaji.

Lue lisää testistä>>
"Hyvä valinta -merkinnällä merkitty ratsastuskypärä täyttää lain vaatimukset, on keskivertokypärää parempi ja tarjoaa erittäin hyvän suojan",

Folksam
Video: Näin MIPS toimii
EQ3 Lynx Smooth Top, Sininen
EQ3 Smooth Top, Musta
EQ3 Pardus, säädettävä, Smooth Top, Musta

Lisää luettavaa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sinulle niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Yhä useammat ihmiset haluavat löytää luonnon jalkaisi...