Kuinka pitkään tuotteiden vaikutus säilyy?

Tässä artikkelissa selitetään, miten tuotteidemme teknologiat toimivat. Kuinka pitkä elinikä on? Voitko pestä tuotteet? Onko niitä mahdollista käyttää vaatteiden päällä? Se ja paljon muuta saat vastauksia alla!

Tuotteidemme teknologia perustuu heijastavien mineraalien ainutlaatuiseen koostukseen. Mineraalit murskataan hienoksi jauheeksi, joka nykyaikaisella ja tieteellisellä tekstiilitekniikalla sulatetaan sitten kankaidemme perusmateriaaliksi. Mineraalien tarkoituksena on stimuloida verenkiertoa, kun kehon luonnollinen lämpö tai energia heijastuu kangasta vasten. Heijastuva energia on pitkäaaltoista lämpösäteilyä, joka on sama kuin pitkäaaltoinen infrapunaenergia. Taso on mukautettu jokaiseen tuotteeseen optimaalisen tasapainon varmistamiseksi halutulle vaikutukselle.
Voitko pestä vaikutuksen pois tuotteesta?
Vaikutuksen antavat mineraalit sulatetaan materiaaliin, joten niitä ei voida pestä tai käyttää pois.

Tuotteet on pidettävä puhtaina maksimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi, joten muista pestä ne tarvittaessa. Teknologioiden mineraalit monissa tapauksissa torjuvat huonoja hajuja, mikä tarkoittaa, että riittää, että ne pestään tavallisella hellävaraisella pesuaineella. Noudata aina tuotteen etiketissä olevia pesuohjeita. Lue lisää tuotteiden yleisistä pesuohjeista »
Kuinka saada tehokkain vaikutus Back on Trackista
    • Parhaan vaikutuksen saamiseksi sinun tulisi käyttää tuotteitamme mahdollisimman lähellä kehoa. Ihannetapauksessa niiden pitäisi olla suorassa kosketuksessa ihon kanssa, mutta ne ovat myös aktiivisia ohuemman vaatteen kanssa.

    • Ihmiset ja eläimet lähettävät kehon lämpöä sekä levon että toiminnan aikana, joten tuotteita voidaan käyttää silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Suurin vaikutus on aktiivisuuden aikana, kun kehon lämpötila nousee ja heijastus voimistuu.

  • Tuotteemme tulisi ottaa käyttöön vähitellen, jotta keho tottuisi vaikutukseen. Lue käyttöohjeista lisää tietoa tuotteiden käytöstä.

Lisää luettavaa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sinulle niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Yhä useammat ihmiset haluavat löytää luonnon jalkaisi...