Valitse oikeat vaatteet vaellukselle

Ulkoilu ja patikointi metsissä, maalla ja vuorilla ovat yhä suositumpia. Jotta vaelluskierros olisi todella onnistunut, on tärkeää, että sinulla on oikeat vaatteet ja asusteet. Täällä olemme keränneet parhaat tuotevinkkimme ihanaan retkeen!

Aloita vanhasta sanonnasta "valitse vaatteet sään mukaan". Se, kuinka paljon vaatteita sinun on pakattava, riippuu tietenkin siitä, kuinka kauan sinun pitäisi olla ulkona, sekä millaisessa ympäristössä ja maastossa olet. Jos olet menossa patikoimaan vuoristoympäristöön, on tärkeää pitää mielessä, että sää voi muuttua uskomattoman nopeasti, joten on tärkeää olla valmis mihin tahansa tilanteeseen. Pukeudu useisiin ohuisiin kerroksiin, jotta voit helposti ottaa kerroksia pois tai lisätä niitä ja säädellä siten lämpötilaa ja toimintaa sään muuttuessa.
Valitse oikea perusvaatetus
Varmista aina, että sinulla alimmaisena kerroksena mukavat alusvaatteet ja sukat mieluiten toiminnallisista materiaaleista jotka kuivuvat nopeasti, kuljettavat kosteuden pois iholta ja ovat hyvin hengittäviä. Pohja on aina tärkeä, ja kylmemmissä lämpötiloissa valitaan välikerrasto, jolla on samat hyvät ominaisuudet kuin muilla alusvaatteilla.
Naisten boxerit
Joustavasta ja mukavasta materiaalista tehdyt bokserit, joissa on hyvä hengittävyys. Täydelliset vaellushousut!
Sukat
Sukat pehmeästä tekstiilistä, mikä voi lisätä verenkiertoa ja siten pitää jalat erityisen vetreinä.
Miesten boxerit
Klassiset alushousut, joissa on mukava istuvuus. Joustava materiaali, jossa on hyvä hengittävyys, tekee niistä täydelliset retkeilyyn.
Iontex® vaatteet
P4G-malliston vaatteet sopivat täydellisesti vaellukseen! Valmistusmateriaali Iontex® tarjoaa korkean hengittävyyden, kuivuu nopeasti ja kuljettaa kosteuden pois iholta. Materiaali on kevyttä ja joustavaa - täydellinen harjoitteluun, vapaa-aikaan ja patikointiin. Tekniikka heijastaa kehon lämpöä infrapunaenergiana verenkierron stimuloimiseksi, mikä antaa sinulle pidemmän kestävyyden.
P4G Leia paita
Kevyt ja joustava materiaali, jossa on pehmeä harjattu sisäpinta. Korkea kaulus ja puolivetoketju edessä. 
P4G Gareth paita
Kevyt pitkähihainenpaita, jossa on korkea hengittävyys ja Iontex® tekniikka. Pehmeä ja joustava materiaali tekee siitä mukavan sekä 1. että 2. kerroksena.
Grace Takki
Kevyt takki, jossa DuPont™ Sorona® täyte ja Iontex®. Täydellinen myös lämmittävänä kerroksena kuoritakin alla
Muista hattu, lapaset ja huivi!
Kesän kuumina päivinä ei tietenkään tarvita asusteita, kuten hattuja, hanskoja tai buffia / huivia. Mutta loppukesällä ja syksyllä voi tulla viileää iltaisin ja öisin, tai jos sää vaihtelee ja muuttuu nopeasti koleaksi.
Monitoimihuivi
Monitoiminen buff, jossa paksumpi osa Welltexiä®, ja ohuempi osa Iontexia®. Näin voit mukauttaa huivin toimintaa kääntämällä sitä.
Fleecerannesuojat
Pidä kädet lämpiminä pehmeillä fleece-puolihanskoilla, joissa Welltex®. Mukava istuvuus, joka ei rajoita sormien liikkumista.
Kim Pipo
Mukava pipo villasekoitteesta lämpötilaa säätelevilla ominaisuuksilla. Vuorattu Welltexillä® joka auttaa pitämään sinut lämpimänä ilman hikoilua. Saatavana 3 väriä.
Suojaa lihakset ja nivelet
Älä anna polvien särkeä tai väsyneiden jalkojen pysäyttää sinua! Suojien  Welltex® materiaali heijastaa kehon lämpöä ja voi edistää verenkierron lisääntymistä.
Polvisuoja Per4mance
Polvisuojat joustavalla materiaalista, joka tarjoaa sekä tukea että täyden liikkuvuuden. Silikoninauha yläreunan sisäpuolella.
Welltex teippi
Täydellinen hankalille alueille, joita on hankala hoitaa tavallisilla suojillamme tai ne eivät istu hyvin. Voi auttaa vähentämään lihassärkyä.
+Physio Säärituki
Erittäin joustava suoja jossa Welltex® stimuloi verenkiertoa. Siitä voi olla apua penikkavaivoihin ja muihin säären alueen ongelmiin.

Lisää luettavaa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sinulle niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Yhä useammat ihmiset haluavat löytää luonnon jalkaisi...