Back on Track Welltex® suojat, tuet ja teippi valittu vuoden 2023 Liikkujan tuotteeksi!

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto on myöntänyt Back on Track suojille, tuille sekä Welltex® teipille vuoden 2023 "Liikkujan tuote" -palkinnon.

Toimialajärjestö edustaa yli 200 luontaistuote- ja terveyskauppaa eri puolilla Suomea - ja on suuri ilo, että saamme näin tärkeän tunnustuksen!

" Tällä palkinnolla terveydenhuollon ammattilaiset haluavat korostaa Welltex®-tuotteiden merkitystä kivun itsehoidossa ilman lääkitystä ja muistuttaa, että liikunta on lääke sinänsä.", kertoo Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.

" Kaikki liikkumista tukevat ja helpottavat keinot ovat tärkeitä. Welltex® suojat-, tuet- ja terapeuttinen teippi voivat auttaa ihmisiä säilyttämään liikkuvuuden kehon säryistä ja kivuista huolimatta."
“description
Liike on lääke!
Terveyden kannalta on tärkeää ylläpitää päivittäistä aktiivisuutta - varsinkin jos kärsit tietyistä sairauksista, kuten nivelrikko. Lääkärit neuvovat ja kehottavat usein potilaitaan liikkumaan normaalisti, vaikka se aiheuttaisi epämukavuutta. Miksi? Päivittäinen harjoittelu voi auttaa hoitamaan rustoa, se voitelee ja rakentaa sitä.

Kun niveltä käytetään ja kuormitetaan, se vahvistaa myös sitä ympäröiviä lihaksia ja vakauttaa sitä. Lihasten verenkierto lisääntyy ja ne vahvistuvat. Alue saa jatkuvasti happea ja ravinteita. Kuonatuotteet kuljetetaan pois nopeasti ja tehokkaasti. Kehon oma kyky parantaa vaivoja kehittyy.

Siksi on erittäin suositeltavaa, että jatkat liikkumista - tai aloitat liikkumisen, jos et ole kovin tottunut liikkuja!

Terapeuttista Welltex®-teknologiaa sisältävät tuotteet voivat auttaa ihmisiä noudattamaan lääkärin antamia liikuntaohjeita helpommin. Welltex®:n on kehittänyt ruotsalainen lääkäri Dr. Erland Beselin.

Welltex®-tuotevalikoimaan kuuluvat joustavat lihas- ja nivelsuojat ja -tuet, sekä Welltex®-teippi. Katso tästä kaikki Liikkujan tuotteet.

Toisin kuin perinteinen kinesioteippi, Welltex® teippiä ei tarvitse käyttää erityisten ohjeiden mukaan, vaan se asetetaan suoraan ongelmakohdan päälle. Lue lisää Welltex teipistä täältä.
“description
Welltex® ja hoitava “Back on Track -vaikutus”
Kaikki Welltex®-tuotteet sisältävät hienoksi jauhettuja mineraaleja, jotka sulautuvat tekstiilimateriaalin lankoihin. Edullinen vaikutus ilmenee, kun nämä mineraalit absorboivat ja säteilevät uudelleen käyttäjän luonnollista kehon lämpöä pitkän aallon infrapunaenergian muodossa (FIR).

Kun lämpö siirtyy takaisin kehoon, se kulkeutuu ihon läpi ja vaikuttaa syvälle kudoksiin. Vaikutuksen tiedetään stimuloivan verenkiertoa, ja monet kokevat parempaa hyvinvointia ja konkreettista helpotusta yleisiin niveliin, jänteisiin ja lihaksiin vaikuttaviin ongelmiin.

Welltex®-tuotteita käytetään pääasiassa lievittämään vaivoja, kuten nivelkipua ja jäykkyyttä, lihaskipuja, lihasjännitystä, turvotusta ja tulehdusta. Welltex®-tuotteiden ominaisuuksista voi olla suuri apu myös ylirasituksesta ja vammoista toipumisen aikana.

Back on Track tekee tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa Suomessa. Tuotteita on käytetty useiden vuosien ajan tunnetuissa hoitolaitoksissa erinomaisella palautteella ja terveydenhuollon ammattilaiset osallistuvat aktiivisesti uusien Welltex®-tuotteiden kehittämiseen.

" Back on Track -brändi ja Welltex®-sarja ovat rakentaneet vahvan maineen laadusta ja hyvinvoinnistaan tietoisten kuluttajien keskuudessa.", kertoo Mika Rönkkö. "Terapeuttisen Welltex®-kankaan käyttöalueet ovat todella rajattomat
Näin ollen ihmisten Welltex®-tuotteiden käytön positiiviset tulokset ovat johtaneet myös laajan valikoiman terapeuttisten tuotteiden kehittämiseen eläimille - erityisesti koirille ja hevosille.

Me Back on Trackilla toivomme, että tuotteemme voivat tukea liikkuvuutta ja helpottaa ihmisten ja eläinten pysymistä fyysisesti aktiivisena - millä puolestaan on erittäin suotuisa vaikutus sekä terveyteen että elämänlaatuun.

Lisää luettavaa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilua koiran kanssa

Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen tekevät hyvää sinulle niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Yhä useammat ihmiset haluavat löytää luonnon jalkaisi...